Säsongsöppning 2016, vecka 16, 16 april

Som vi har väntat denna långa kalla vinter! Men nu är det snart dags att kasta loss för nya äventyr. En helt oskriven säsong ligger framför oss och med alla HÄRLIGA, POSITIVA, UNDERBARA gäster som öst beröm över oss så kan vi inte annat än att ha fantastiska förväntningar även för i år.

Läs gärna blogginläggen från tidigare äventyr och följ oss när vi räddade oss ur en stormby mitt i natten, när vi tappade en propeller och när diverse telefoner badade (trots SIM-kort... hihi). Men läs även om alla fantastiska möten med människor som upplevt Kroatiens övärld med oss. 

Jag investerade i båten för att jag älskar livet ombord. "Tröttnar du inte på att åka runt runt med massa olika folk ombord?" får jag frågan ibland. Svar: NÄE! 

Dock är det ju så här; att utan människor ombord så är det ju bara en tom skramlande plastbåt. Utan förmåga att uppleva och att minnas. Så om du eller någon du känner funderar på en upplevelse utöver det vanliga så skicka dom till oss. www.el-tabasco.com är en bra start.

Nyhet för i år är vår Yoga-resa i maj. Vi har fortfarande platser kvar men i morgon (2 april) så annonserar vi ut till "allmänheten" och då kommer vi garanterat att fylla båten! Så passa på om du vill njuta av din egen välförtjänta paus i vardagen! Läs mer på www.el-tabasco.com/yoga.

Vidare i sommar har vi enstaka platser kvar! Kontakta mig på Lotta@herbalot.se eller via 0768-91 86 46 så kan vi se vad vi kan hitta för bra till dig. 

Bokningarna för 2017 har just öppnat så vill du välja fritt bland veckorna är det dags att boka redan nu! Faktiskt. 

Må väl och följ oss här på bloggen. Första inlägget blir den 16 april då vi är ett litet gäng som skall iväg på försäsongsresa. Vi har 2 platser kvar om du vill hänga på. Specialpris! Hör av dig. 

Be safe.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-