Träningskåseri

Om man lägger sig tidigt är det inte svårt att gå upp tidigt! Vaknade, utan att sätta väckarklockan, kl 06:45 och tänkte att I DAG skall jag köra mitt träningspass ÄVEN om jag är ensam om att vilja träna.

Visst är det konstigt att det är den som håller sig i form och tränar varje dag som är "den märkliga"? Att dricka mycket flera dagar i rad och starta dagen med kaffe och cigg ses som mer normalt och ingen höjer ett ögonbryn... Nu gör ju inte alla det men även om man skulle ta chips till frukost skulle alla skratta och tycka att det var normalt. När jag tränar varje dag får jag höra "äh, kan du inte slappna aaaaaav!"... 

Jaja, det påverkar ju inte min hälsa att andra äter chips till frukost men det är lite lite trist ändå och gör det trögt att komma igång. Men men, fick i alla fall gjort nästan hela passet plus en joggingtur för att slänga soporna. Sopcontainern står precis utanför stadsgränsen så jag passade på att få lite rörelse. 

Sara var också hurtig i dag och sprang några kilometer upp för backarna mot nationalparken - det är ganska brant så det 'tog' bra. Vi möttes på slutet av våra respektive joggingturer och spurtade så svetten sprutade. Kul! :)

Rita från den andra båten dök upp precis då och undrade om vi kunde träna lite... Jajjamän! Klart vi körde lite mer tabata trots att solen redan stod högt på himlen. NU känns det bra och alla tankar blir mer välmöblerade efter att kroppen fått sitt. 

Just nu när jag skriver är det tidig förmiddag och hemma skall Lisa och Sara leda träningen. Det är verkligen härligt att känna ambitionen och träningsglädjen även från dem. Well done och lycka till med nya passet och musiken i dag Lisa!

Vi ligger kvar och "chillar" lite här vid Josephs kaj - i eftermiddag drar vi vidare mot Korcula!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-