Från Stari Grad till Milna

Vi närmar oss kyrkan i Milna! Vi närmar oss kyrkan i Milna!

Efter en natt med lite dålig sömn kan det kännas motigt när klockan ringer kl 06:00. Stängde av den och tänkte att "jag skall bara blunda lite". Två minuter i sju vaknade jag till igen och då var det ju just två minuter kvar tills vi skulle gå och träna. Upp å hoppa!

En snabb shake för att få igång systemet och när vi väl började gå bort mot tränings-stället kändes det ändå helt ok! Ett Afrika-inspirerat tabatapass senare var det skönt att skutta ned i ett svalkande hav. Vi är otroligt nöjda med starten på dagen och bestämmer oss för att ta frukost "ute på" eftersom värmen redan vid åtta-tiden var tryckande.

Vi tuffade sakta ut på spegelblankt hav. Ingen vind i dag heller. En fantastisk frukost dök upp och vi kunde njuta av massor av frukt som dagens ruffansvariga fixat till.

En odramatisk dag där vi gick in till tankningen och fyllde diesel innan vi "parkerade" oss i en närliggande vik för sol, bad och lunch. Jag lyckades få jobbat lite vid datorn i skuggan men det är svårt med solljuset tyvärr. Det är väldigt svårt att se vad det står på skärmen... Men jag gissade lite och det gick bra till slut!

Kvällen blev den varmaste hittills och vi nästan svimmade av värmeslag. När solen gick ned och släppte sitt grepp om oss kunde vi andas igen. Välgörande sval dusch och middag på restaurang inne vid "rondellen" det tog en god stund innan vi fick mat men det mesta vi fick var helt ok. Vi funderade på om de verkligen hade ett kök där inne eller om de fick skicka efter maten från någon annan restaurang...
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-