I dag kommer gästerna!

Ringmuren runt gamla stan i Split Ringmuren runt gamla stan i Split

Denna lördag vaknade vi med stor sol från klarblå himmel. Solvarma jordgubbar till frukost och rapporter om kallt och regn hemifrån.

Marie och jag kom redan i förrgår och har gjort stan. Eftersom bagaget var försenat så fick vi shoppa lite extra ifall väskan inte skulle komma till rätta. Det visade sig att väskan var kvar i Göteborg men den kom i går kväll via Munchen. Jubel och lycka! I fräscha kläder åt vi på nya favorit restaurangen No Stress. Maten här i Kroatien är väldigt god i sin enkelhet och vi firade allt bra som hänt med en glass. 
 

Solvarma jordgubbar på Cookies&Cream-yoghurt är en ljuvlig start på dagen Solvarma jordgubbar på Cookies&Cream-yoghurt är en ljuvlig start på dagen

I dag väntar vi resten av besättningen som kommer med flyg från det kalla nord. Den söta innergården och det finfina boendet hos "Vito Corleone" till trots längtar vi ut på havet nu. Vi har bokat Early Check In och hoppas att vi efter snabb bunkring skall kunna kasta loss runt tretiden i eftermiddag. 

Denna första veckan är en Friends Cruise med härliga vänner.

Hoppas att du vill följa oss på vårt äventyr och se alla de fantastiska platserna vi kommer att besöka. Nu är det hög tid att samla alla pinaler för vidare transport till Marina Kastela där resten av gänget snart anländer. 

Klicka på en av bilderna nedan för att se dem i större format i ett bildspel. 
~*~

LadySkipper

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-