Följ oss på våra resor!

Tidig morgon 2014, vi lämnar hamnen tidigt för att lämna av en av våra gäster som skall med ett flyg. Tidig morgon 2014, vi lämnar hamnen tidigt för att lämna av en av våra gäster som skall med ett flyg.

Den 30 maj startar seglingssäsongen och vi kommer att blogga varje dag från våra resor. Du kan följa våra äventyr, se bilder och läsa om alla intressanta platser som vi besöker.

Du får en inblick i livet ombord och lär känna några av våra återkommande gäster. 

Du kan kommentera, fråga och prata med oss i kommentarsfältet till varje inlägg och vi skall försöka svara så gott vi kan. Lägg till denna sidan i ditt RSS-flöde eller sätt ett bokmärke här så du inte glömmer att läsa rese-bloggen.

Några inlägg kommer inför resan för att illustrera lite av förberedelserna. Hoppas att du som inte kan komma med oss i verkligheten just nu har glädje av att följa med på ett härligt äventyr via din dator eller mobiltelefon.

Du som har bokat en resa kan följa med här och låta dig frestas och längta efter just DIN vecka ombord. När du kommer hem från ditt äventyr kan du gå tillbaka här och se vilka platser det var som vi besökte.

Dela enkelt intressanta blogginlägg på din Facebook genom att klicka på den lilla ikonen uppe till höger på varje inlägg. 

Hjärtligt välkommen ut på Äventyr!
Lotta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-